NapDala: SKE48 – Watashi no Arukikata

Megérkezett Suda Akari, az SKE48 együttes tagjának búcsúdalának, mely a “Watashi no Arukikata” címet viseli.

A dal szerepel majd a SKE48 30. kislemezén, a “Zettai Inspiration”-on is. A kislemez, amely október 5-én jelenik meg. A felemelő hangzású dal videoklipjében Suda egy gyönyörű fehér ruhában, tükrök előtt táncolja el a dal koreográfiáját egyedül.

Időközben Suda SKE48-ból való kilépését november 1-jére halasztották. Suda annak idején ugyanezen a napon csatlakozott az SKE48 újoncaihoz. Az énekesnő búcsúkoncertjei az október 25-i ‘Seifuku no Me’ koncert, majd a november 1-jei ‘SKE Festival’ lesz.

Suda Akari 1991. október 31-n született Nagoyában. Az énekesnőt 2009-ben választották be az SKE48 újoncai közé a formáció harmadik generációs tagjaként. Pár hónappal később Suda az S csoport tagja lett. Az énekesnőt 2013-ban a KII csoport tagjaként jelölték ki, majd 2014-ben az E csapat tagja, később vezetője lett. Suda 2011-ben első senbatsu versenyén a figyelemreméltó 36. helyet szerezte meg, az évek során egyre feljebb és feljebb kapaszkodott a ranglétrán, így az utolsó, 2018-as versenyen ezüstérmesként végzett. A ranglétra legmagasabb fokára akkor csapattársa, az S csapat vezetője, Matsui Jurina léphetett, aki tavaly áprilisban hagyta el az együttest.

Az SKE48, az AKB48 testvércsapata, melyet 2008-ban alapított a producer Yasushi Akimoto Nagoya város Sakae kerületében. Innen ered az együttes neve is: S(a)K(a)E48. A csapat 10. generációja idén áprilisban debütált.

Hozzászólás