NapDala: official HIGE DANdism – No Doubt

Az elmúlt napok legnagyobb visszhangot váltó híre, hogy ügynöksége felbontotta kizárólagos szerződését Higashide Masahiro színésszel. A színész életében és karrierjében 2020 januárjában állt be jelentős változás miután kiderült, hogy viszonyt folytat Karata Erika színésznővel. A beszámolók szerint a viszony akkor kezdődött mikor Higashide akkori felesége Watanabe Anne épp harmadik gyermeküket várta. A hír hatalmas felháborodást váltott ki, és a színész több szerződését is felmondták.

Az ügynökség mostani beszámolója szerint a színész ügyeinek menedzselése viszonyának kiderülése után kifejezetten problémássá és nehézzé vált. Állításuk szerint nem mérgesek a színészre és nem is kívánnak haragban elválni, inkább szeretnének sok sikert kívánni a színésznek, és remélik, hogy minél hamarabb megtalálja a helyes utat életében és karrierjében is.

Ebben a reményben szóljon, akkor egyik legismertebb sorozata, a Confidence Man JP betétdala ma. Ez az official HIGE DANdism No Doubt c. slágere. Nem kétség a szám jól szól! 🙂 Adjon ez a lendület energiát nekünk is a héthez! Higashide Masahiro pedig tényleg találja meg az útját végre! 🙂

Hozzászólás